VIP NIGTH på Hjertøya

http://bildegalleri.nri-imf.no/#99

VIP NIGHT ungdommene fra Molde bedehus avsluttet vårsemesteret med båttur til Hjertøya.

Tekst og foto: Audun Vesetvik

(Klikk på firkanten i bilderamma og få bildene i stort format med tekst)

Vip-night er en ungdomsklubb som holder til på Molde bedehus, men 9. juni satte vi kursen mot Hjertøya. Oddleif Bjerkestrand stilte med båt, og vi var til sammen 13 ungdommer og 5 ledere som mønstret opp på kaia. Været viste seg fra sin beste side, så det ble en fin overfart og et trivelig opphold på Hjertøya denne lørdagen.

Fotball, badminton, boccia, frisbee og bading var noen av aktivitetene vi holdt på med. Det ble selvsagt grilling av pølse og karbonader, samt inntak av potetgull og en god del liter eplejuice, saft og vann.

Det ble også tid for et lite andaktsord, og ungdomsarbeider Audun Vesetvik delte to gullkorn fra Bibelen. Han snakket om at det er avgjørende at vi holder fast på det vi har hørt og mottatt, slik at vi når frem til himmelen.

Åp 3:11: Jeg kommer snart! Hold fast på det du har, for at ingen skal ta din krone.

Heb 2:1: Derfor må vi så meget mer holde fast på det vi har hørt, så vi ikke skal drive bort fra det.

Etter hvert som solen begynte å gå ned og myggen begynte å bite kraftig, bestemte vi oss for å sette turen hjemover igjen. Det ble en minnerik sommeravslutning for både ledere og deltagere på Vip-night!

Takk for all forbønn vi har fått. For oversikt over høstsemesteret og annen informasjon, sjekk ut hjemmesiden vår: www.vip-night.no

God sommer!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *