Formiddagstreff i Molde bedehus

http://bildegalleri.nri-imf.no/#98

Rundt 50 personer møtes annenhver torsdag til Formiddagstreff i Fannestransveien 4 – adressen til Molde bedehus.

(klikk på firkanten i bilderammen – da får du bildene i full størrelse med bildetekst)

I nærmere 40 år har det på torsdager vært samlinger på formiddag i Molde bedehus. Tidligere het det «husmortimen» og var et opplegg for hjemmeværende mødre med sine barn. De siste par tiårene har det imidlertid blitt et samlingssted i hovedsak for pensjonister. Mødrene har fått egne tilbud i Molde bedehus gjennom blant annet MINI/MIDI-sang m.m. den torsdagen det ikke er formiddagstreff.

Det er en komite bestående av Annlaug Talsethagen, Gerd Gussiås og Kåre Eikrem som har ansvaret for disse samlingene. I tillegg er det flere matkomiteer som på skift tar ansvar for serveringen.

Hver gang er det besøk av noen som bidrar med andakt og gjerne også sang- og musikk. Det er misjonsinformasjon, uhøytidelige spørrekonkuransser og annet program, i tillegg til god sang.

Vi var på besøk den siste gangen før sommeren, torsdag 7. juni. Rundt 50 personer møtte frem, det er omtrent som vanlig. Aldersmessig var det personer fra 60 – nærmere 100 år tilstede.

Annlaug Talsethagen ledet samlingen mens Bibbi Bjerkeland satt ved pianoet. Kretslederen holdt andakt om Guds omsorg og fortalte om arbeidet i NRI. Alle hadde fått utdelt et gratis lodd som kom vel med da diverse gevinster ble loddet ut mot slutten.

Nå er det sommerferie, før Formiddagstreffene starter opp igjen i september.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *