Motstrømsfolket

Den viktigste boka som noensinne er utgitt – iallefall når det gjelder misjonsstrategi og veien videre for bedehuset og indremisjonen.

Det er kretsleder Arild Ove Halås i NRI som sier dette om boka «Motstrømsfolket». Boka presenterer den store TNS-Gallup undersøkelsen om bedehuset og indremisjonen som kom før sommeren.

ALLE som har interesse av bedehusets fremtid bør bruke tid på denne boka. Kretsleder Arild Ove Halås vil holde foredrag/undervisning med utgangspunkt i denne boka på mange av våre bedehus denne høsten.

Boka er delt inn i tre deler. I første del skriv ti ulike personer om sine tanker og drømmer knyttet til bedehuset, og de tenker høyt om hva folk vil svare på de ulike spørsmål i undersøkelsen.

Del to inneholder rundt 70 plansjer som viser alle svar og resultatene fra undersøklsen, også fylkesvis. Boka har fått en ekstra bred marg slik at det er mulig å benytte den som arbeidsbok og til å notere i.

Siste del av boka inneholder umiddelbare reaksjoner fra ti personer som skriver om hva som overrasket de mest i undersøkelsen, både positivt og negativt.

Boka koster kr. 180,- i bokhandelen.

Vi selger den fra NRI til kr. 100,- til våre lag og foreninger i håp om at mange vil bruke denne som utgangspunkt for arbeidet videre i bedehuset.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *