Ny medarbeider i NRI

Torgeir Frøvik Frøsøye

I dag starter Torgeir Frøvik Frøsøye  som «leder for NRI-ung» i et 14 måneders vikariat for Grete Marita Heiseldal. Bli kjent med Torgeir her:

Torgeir skal være vikar for Grete Marita Heiseldal som går ut i barselspermisjon fra 1. februar. Fra 1. juli og ut 2012 skal også Audun Vesetvik har «pappa-permisjon» og Torgeir skal være vikar for disse to. Torgeri skal ha 80 % stilling fra 1. februar, og jobber 50 % i januar for opplæring. Ta han og familien med i bønn.

Grete Marita har tatt en prat med vår mye medarbeider:

Det er baby-boom blant kretsens ansatte. I 2012 skal både Grete-Marita, Gunnlaug og Audun ut i henholdsvis mamma- og pappapermisjon. Nå er vikar på plass, og vi er så heldige at Torgeir Frøvik Frøsøye har sagt ja til å gå inn i staben for et år. Han er ansatt i 80 % stilling og begynner hos oss 1. januar. Men hvem er denne mannen? Jeg har tatt en prat med Torgeir for å bli litt bedre kjent med han.

Det er lett å høre at du ikke er fra distriktet. Hvor kommer du fra?

Jeg er en 35 år gammel sønn, ektemann og far. Jeg har ei kone (Barbro) fra Farstad i Fræna og sammen har vi fått 3 barn. Jeg kommer fra Verdalen i Klepp på Jæren.

Og hva var det som lokket deg nordover?

Vi ønsket å flytte opp til familie og den fantastiske naturen som finnes her i området. Tror også dette er et flott miljø for mine barn å vokse opp i. Jeg liker å prøve nye ting, og gleder meg til å knytte nye nettverk sammen med min familie.

 Hva har du drevet med tidligere?

Det siste året har jeg prioritert å være hjemme sammen med familien. Før det jobbet jeg som lærer i småskolen på en kristen privatskole i Sandnes, har tidligere også arbeidet noen år på Rogaland psykiatriske sykehus, men det er i Normisjon jeg har lagt ned mest krefter og år i yrkesliv og tjeneste. Har vært ansatt i en Normisjons-menighet i Sandnes i 6
år, deler av tiden også i region Rogaland hvor jeg har arbeidet mye med leir.

 Du skal i all hovedsak være vikar for Grete-Marita og Audun. Hva blir de viktigste oppgavene dine?

Tilrettelegging av leir blir vel det viktigste. Ellers skal jeg ha ansvar for nettsiden til nri-ung, og jeg skal være kretsen sin kontakt til lagene. I tillegg skal jeg være kretsen sin representant i barne- og ungdomsrådet. Så blir det nok litt varierte og forefallende oppgaver utover dette.

 Er det noe spesielt du brenner for?

Jeg brenner for at flere skal ta valget å bli Jesus disippel.

 Gleder du deg?

Ja!

Vi ønsker Torgeir hjertelig velkommen inn i staben og sier takk for at han vil gå inn i en vikarstilling. Vær gjerne med og be, både for Torgeir og familien hans.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *