Tårnagentleir på Visthus

http://bildegalleri.nri-imf.no/#67

En gang om året spises det «Flaggermus-suppe» på Visthus, det er når Tårnagentene inntar leirstedet. Når de reiser igjen er alle spor fullstendig slettet.

Årets agentleir samlet 46 spente og spreke jenter og gutter
mellom 7 og 10 år.

Kildesjef Margareth Fonn og Laurits (også Fonn) fra TV-tro (se bilde) var med og fortalte agentene spennende bibelhistorier fra det gamle testamentet. De fikk agentoppdrag og kjempet mot hverandre i agentduellen ute i det flotte høstværet.

3 flinke hjelpeledere og 10 voksne under ledelse av agentsjef Lars Martin Brusdal var med og la helga godt til rette for at ungene skulle trives og ha det bra på Visthus.

Roger Andre Haugland og Nina Brusdal sørget for godt påfyll i sultne agentmager med flaggermussuppe, pølser, kjøttkaker, brødmat og en fantastisk tårnagentkake til festen lørdag kveld. Her fikk også agentene boltre seg med leker, sang og sketsjer som ”NRK-mann” Ottar Schjølberg m/team organiserte til et flott festprogram.

Agent 007 dukket opp med solbriller og svart dress og forsvant ubemerket etter å ha deltatt på fest og delt ut agentbevis. Etter middag søndag slettet agentene alle spor og reiste hjem, trøtte og fornøyde.

 

Foto:
Åshild Stige – Tekst: Marianne Græsdal

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *