Annonsering av møter på www.nri-imf.no

Se hva som skjer på www.nri-imf.no

Vi har startet med annonsering av alle møter i regi av NRI her på hjemmesidene våre.

Rent praktisk betyr det at vi har lagt inn alle møtene som står i «reiserutene» og noen flere som vi har oversikt over inn i «kallender-funksjonen» vi har på nettsidene våre her.

Det vil si at 7 dager før møtet skal være og frem til det er avviklet vil stå på fremsiden her på nettet. Det er en kortfattet annonsering med dato, sted og taler samt unntaksvik noen andre opplysninger.

Vi legger i utgangspunktet inn tidspunktet 19:30 på alle møter vi ikke er sikre på når starter. Dette fordi 85 % av møtene våre starter på det tidspunktet.

Vi håper dette kan bli til hjelp både med annonseringen og ikke minst at det kan gjøre det lettere å delta på møter i andre bygder, når du nå ser hva som skjer hvor.

For at dette skal fungere best mulig er vi avhengig av at de enkelte foreninger gir oss innspill på endringer m.m. slik at vi kan oppdatere dette. Likedan når det er møter som skal arrangeres som NRI ikke har tildelt taler til. Vi tar gjerne med disse møtene men har selvsagt ikke oversikt over dem.

Øverst i menyen kan du klikke på «Kalender». Der finner du  en oversikt over kretsens arrangement for i år og 2012. I tillegg finner du reiserutene. Til slutt finner du også kalenderen for resten av 2011 med alle møtene som skal være. Så kommer altså disse frem på hovedsiden 7 dager før de skal arrangeres.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *