Lørdagsklubben i Fiksdal

Audun Vesetvik var lørdag før påske på besøk i Lørdagsklubben i Fiksdal. Over 50 små og store var på plass i Kyrkjelydshuset kl. 1200.

32 barn og 20 voksne var samlet, når lørdagsklubben i Fiksdal inviterte til samling i det nye lokalet sitt like før påske. På god dugnadinnsats har de fått opp et fint bygg nedenfor kirken. Her har de holdt til i ca et år. Nå har de bare ordnet til lokale i kjelleren, men på sikt blir det en etasje til og enda mer plass å boltre seg på. For dette er populære samlinger, som mange i lokalmiljøet stiller opp på og er positive til.

Etter at store og små hadde funnet seg en plass rundt langbordet, sang vi noen sanger sammen. Etterpå fikk Audun Vesetvik slippe til. Her ble det litt bilder og info om leirtilbudet i kretsen. Tema for andakten var naturligvis påskedagene. Med bilder, påskeegg og vaskepulver var budskapet klart: Påsken handler om Jesus, og at han tok våre synder på seg når han døde på korset.  Forsamlingen fulgte godt med og ofte var hendene oppe når det ble stilt spørsmål.

Ellers ble det tid for lek med lego og byggeklosser, noen tegnet, mens andre spilte spill både på brett og pc. Fast innslag er tombola, og dette var veldig populært. Her ble de fleste vinnere, for det var ikke mange lapper som ikke var vinnerlodd, til stor glede for de små. Det var også et godt kakebord, som de frammøtte fikk forsyne seg fra. Og stemningen var god rundt lanbordet denne lørdagen, både store og små så ut til å kose seg.

 Lørdagsklubben i Fiksdal har samlinger på lørdager fra 12.00-14.00, og det er i hovedsak barn fra 1-4 klasse som kommer. Her er det bare å ta turen innom om det måtte passe seg.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *