Ekstraordinært årsmøte

Lørdag 28. januar innkalte kretsstyret for Nordmøre og Romsdal Indremisjon inn til ekstraordinært årsmøte på Molde bedehus.

Grunnlaget for dette var NRIs økonomi, som har vært (og som er) krevende. Utsendingstallet denne dagen var 58. Mange gode innspill fra utsendingene ble delt med årsmøte. Kretsstyret er takknemlig for alle som tok turen til møtet.

Årsmøte gjorde følgende vedtak: 

  1. Det igangsettes umiddelbart en «krise innsamling» hvor både enkeltpersoner og foreningene blir bedt om å delta for å skaffe penger til lønn og løpende utgifter de neste månedene.
  2. NRI videreføres inntil videre som egen krets, og de lokale foreningene bes om å øke sine bidrag til kretsen gjennom både direkte innbetalinger og ved å arbeide for flere faste givere.
  3. Årsmøtet ber styret snarest gjennomføre tiltak for å redusere utgiftene slik at disse samsvarer med kretsens inntekter. Både «kretsen» og leirstedene må være med i denne prosessen.
  4. Hvis kretsøkonomien ikke viser en bedring frem mot sommeren må kretsmøte i juni 2023 ta stilling til andre alternativer for veien videre. 
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *