En flott Seniorleir på Visthus

22. deltakere møtte opp på Visthus Leirsted den 12. august for å være med på årets Seniorleir.

Gjestetaler var Per Gunstein Nes, mangeårig forkynner i ImF og bibelskolelærer på Bildøy. Vi så ellers frem til  god forkynnelse og sang, og at det ville bli en fin leir sammen.

Torsdag hadde vi et meget vellykket fagseminar med temaet «Hans Nielsen Hauge». Komiteen hadde invitert tidligere sokneprest Erling Neerland til denne oppgaven. Erling formidlet på en fin måte om Hans Nielsens Hauges misjon i Norge. En fin dag ble avsluttet med kveldstanker og kveldskos.

Fredag og lørdag var bibeltime ved Per Gunstein. Han talte klart og godt over «Salmenes bok» Fredag ettermiddag var det besøk i fra Oddgeir Bruaset (kjent fra NRK) –  Han fortalte fra serien sin «Der ingen kunne tru at nokon kunne bu»– Om kvelden sang og musikk-kveld, med besøk i fra Averøy. Lars Olav og Tone Leithaug delte vitnesbyrd og sang. En fikk også anledning til å dele med hverandre.

Lørdag var det 2 eller 3 tradisjonelle programposter. Hageselskapet inne i peisestua grunnet dårlig vær. Nok av kaker og annet godt. Det tradisjonelle «Visthusmesterskap i hesteskokasting» ledet av Oddvar Nyheim og Svein Arne Nesje. Vinneren ble arrangøren selv, Oddvar Nyheim fra Innfjorden.

Senere på kvelden var det Fest-kveld med festkveld-bufe`og godt program. Det var festtale, og anledning til frie vitnesbyrd.

 Søndag er Visthus-stevnedagen. Per Gunstein talte på formiddagsmøte. Kretsens arbeider, Mariell Talstad sang, mens kretsleder Ole Martinsen spilte.  De deltok både på formiddag og på ettermiddag. Det ble som vanlig servert middag og kaffemat mellom møtene.

Vanligvis kommer det store mengder folk fra fjern og nær til møtene denne dagen. Denne søndagen gjorde det ikke det, delvis pga. av manglende annonsering. Fellesskapet blant de fremmøtte var allikevel godt.

Leirdagene ble fine på alle måter for vi som var der. – Vi dro glade hjem, takknemlig for åndelig påfyll fra Gud, og fellesskapet med hverandre, og at det hadde gått så godt arrangementsmessig.

En stor takk til leirens bidragsytere, Per Gunstein Nes, Erling Neerland og Oddgeir Bruaset -og til de andre aktørene, -og til kjøkkenet – og til hverandre.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.