En hilsen fra kontoret

Her er en hilsen fra kretskontoret.

Kjære alle sammen

Vi er inne i en spesiell og krevende tid. Det er det ingen tvil om. Hverdagene vi hadde for bare to uker siden, har endret seg drastisk. Mange av oss er kanskje engstelige, noen sitter alene hjemme og er isolert, mange sitter i karantene, noen er innlagt på sykehus og noen har mistet sine kjære. Da er det godt å vite at vi alltid vil ha vår frelser med oss. Jesus sier i misjonsbefalingen: «Se, jeg er med dere alle dager til verdens ende». (Matt 28,20). Det er en trygghet og et løfte vi alle kan ta med oss i dagene og ukene fremover.

Alt av arrangementer, møter etc. er avlyst i landet vårt. Det samme gjelder for Nordmøre og Romsdal Indremisjon. Vi kan ikke møte hverandre fysisk til fellesskap, bønn, sang og brødsbrytelse. Men det finnes lyspunkt. Den Hellige Ånd samler oss som tror.

Jeg vil oppfordre dere alle til å be. Vi må legge alle ting frem for vår Herre. Vi må be for Norge, for styresmaktene våre, regjering, kongen og hans hus, familie, venner, naboer og bygdene våre. I denne situasjonen kan vi heller ikke treffe de vi er glade i så ofte som vi gjerne skulle. Ring derfor til disse. Det er også mange som sitter aleine uten noen form for fellesskap. Disse er det spesielt viktig å ta kontakt med.

Den økonomiske situasjonen

Som alle har fått med seg har vi måttet avlyse alt av møter, leirer og andre arrangement på leirstedene våre. Dette betyr at store deler av våre inntektskilder faller bort. For å unngå tomme kontoer har vi dessverre sett oss nødt til å permittere noen ansatte. Dette er et grep som er lite ønskelig, men nødvendig.

For å komme oss igjennom denne utfordrende situasjonen ber vi derfor frimodig misjonsfolket om en ekstra gave som kan være med å hjelpe oss gjennom denne tiden.

Vipps: 109 528 Kontonummer: 8220.02.80179

Må Gud velsigne dere alle.

Ole Christian Martinsen

Kretsleder

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *