Flott Adventsfest og ny rekord på julemarkedet

6. og 7. desember var det Adventsfest og julemarked på Frænabu.

Programmet for Adventsfesten besto i full julemiddag, med pinnekjøtt og ribbe med tilbehør. Gjester i år var tidligere kretssekretær på Sunnmøre, Karl Arne Austnes og hans bedre halvdel, Linda. Karl Arne delte ordet ut i fra temaet advent” Herrens komme”. Linda leste dikt og bidro med en meget underholdende sketsj. Det var også sang ved Marte Sofie L. Guddal. En kjempeflott kveld.

Lørdag 7. desember inviterte vi til julemarked i “klossen” på Frænabu. Her var det salg av mye av det som trengs til jul. Det ble også satt ny rekord på inntekt. På litt over 3 timer kom det inn 100 000,-. 

Så totalen i år på 2 julemesser og julemarked er: 243 400,- til misjonsarbeidet. Tusen takk til alle som har bidratt.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *