Høstmessa på Visthus

Sola strålte og det var endelig blitt lørdag 28.september og duket for høstmesse på Visthus leirsted.Rammene var perfekte, og det var bare for folk å komme. Da klokka passerte 12.00 var mange kommet og klar for en messe med mat, møte, auksjon, årer, lotteri og godt felleskap. Etter en liten samling og auksjon var det mat kl.13.00. Det ble solgt mye mat, og folk spiste og så ut til å ha det bra. Vi var så heldige å ha med oss NRI-koret denne dagen som deltok med fin sang under møte. Etter flere åreomganger var det mot slutten duket for trekning av lotteriet som var solgt i forbindelse med messa. Det var omlag rundt 80 personer på messa denne nydelige lørdagen.

Mange frivillige arbeidere hadde i forkant av dagen laget mat, ordnet i stand og ellers forberedt dagen så godt som mulig. Det skal rettes en stor takk til alle disse frivillige som var med og hjalp. I løpet av dagen var det i alle fall innom mellom 70-80 mennesker på Visthus.

På 5 timer ble det samlet inn ca 65 000 kroner til inntekt for arbeidet på Visthus Leirsted. Denne inntekten hjelper Visthus i å kunne fortsette å jobbe med og vinne mennesker for Jesus gjennom blant annet leirer, og ellers andre tilstelninger.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *