Et lite sammendrag av kretsmøtet

     Første helga i Juni var det klart for kretsmøte i Nordmøre og Romsdal. Praksisen i NRI er ar kretsmøtehelgene fordeles mellom Molde folkehøgskole og Høgtun folkehøgskole annethvert år. I år var det altså Høgtun sin tur.

Helga startet på best mulig måte med kveldsmøte på fredagen. Taler denne kvelden var Martin Augestad som er student i Teologi på Fjellahug i Oslo

Lørdag møtte det i underkant av 80 utsendinger til årsmøtet. Dette er en betydelig reduksjon fra i fjor og året før. Kretsstyret la ellers frem årsmelding og regnskap som begge ble enstemmig vedtatt. Det ble også valgt nytt kretsstyret og det ble valgt leder ny leder for kretsstyret. Ole Rødal (Lønset/Strande) ble valgt til leder. Ellers består det nye styret av: Ole Rødal (Leder), Leif M. Harberg (Kristiansund), Marit R. Dahle (Skåla), Bård Heiseldal (Jendem), Hallgeir Holm (Farstad), Per Magne Brakstad (Eidsvåg) og Ragnhild M. Henden (Averøy)

Vara: Else Karin Jakobsen (Molde), Knut Magne Aas (Vestnes) og Marit Seljeseth Stokke (Molde)

Det var kjekt å oppmuntrende å høre rapporter fra de tre skolene våre og fra begge leirstedene våre.

Årets musikalske gjester var country og gospel sangeren Synnøve Aanensen fra Karmøy, sammen med sin pianist Jan Tore Gauslaa. Vi er takknemlige for hva de fikk gi oss av forkynnelse gjennom sangen denne helgen. De to deltok på møte fredag kveld, samt misjonsfest og konsert lørdag, og Generasjonsmøte på søndag.

Vårt eget kor, NRI-koret deltok med flott sang under ledelse av Audun Sæbø. V

Temaet denne helgen var «Følg meg». Andreas Evensen fra Imf-Ung var helgas hovedtaler, hvor han talte lørdag og søndag om det om «  Følg meg, etterfølgere holder sammen». Han underviste om at det er Jesus som kaller på meg og deg og at vi må hjelpe hverandre til å følge han.

Viggo Klausen fra Misjonskirken Ung var også sammen med oss denne helga. Han talte til barna både lørdag og Søndag.

Høydepunktet i helga var Misjonsfesten på lørdag kveld. Ca 130 var tilstede hvor vi fikk være sammen i fellesskap om ordet, sangen og bønnen. Leif M. Harberg ble takket av som leder for kretsstyret og Arild Ove Halås ble takket av ettersom han skal begynne for fullt i ImF Sunnmøre.

Takk til alle som kom og bidro til at kretsmøte ble til oppmuntring og glede og som ga nytt mot til å fortsette med indremisjonsarbeidet videre fremover.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *