God stemning på Frænabubasaren

Årets Frænabubasar gikk av stabelen lørdag 30.mars.

Mange frivillige og ansatte hadde møtt opp i forkant for å ordne og hjelpe til med forskjellige ting. Basaren åpnet dørene kl.14.00 med matsalg, tombola, årer og kjøp av lodd på basarboka og barneboka. Allerede før klokka var 14.05 var det solgt ut 10 bøker på basarbordet.  Tombolaen snurret og snurret, og mange barn fikk vinne smågevinster der. Basaren fortsatte med familiemøte klokka 15.00 der Torgunn Nerland talte og Hustad Soul Kids sang for oss. Det var mye engasjement og god stemning. Til sammen var det 5 åreomganger med mange ulike gevinster. Basaren ble avsluttet med ettermiddagsmøte kl.17.00 der Hans Ivar talte til oss, og helt til slutt trekning av basar- og barnebøkene.

 Til sammen ble det solgt nesten 43 bøker på basarbordet, og 9 bøker på barnebordet. På de fire timene basaren varte fikk vi samlet inn rundt 76 000 kr til Frænabu misjonssenter. Dette bidrar godt i arbeidet med å vinne mennesker for Jesus. Vi vil spesielt takke alle frivillige som var med å bidro, samt takke Hans Ivar og Torgunn for gode og viktige ord om Jesus.  Ellers tusen takk til Hustad Soul Kids for fine sanger.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *