Snart klart for Fotball og dyreleir

Det nærmer seg Fotball og dyreleir på Frænabu. Dato for leiren er 26.-28. april. Leiren er for 4.-7.kl.

Dette er en todelt leir der halvparten spiller fotball på Farstad i BRYN ILs innendørs fotballbane. Den andre halvdelen blir kjørt i buss til Eriklia besøks og aktivitetsgård. Eriklia ligger 10-15s kjøring fra Frænabu på Bollia. Her vil de kunne treffe mange forskjellige dyr og mye annet kjekt.  Hans Ivar L. Guddal er leirsjef og det blir bibeltimer med Liane Schult. Programmet for leiren kommer snart. Link for påmelding: https://www.checkin.no/event/19018/dyre-og-fotballeir-paa-fraenabu-4-7-kl

Velkommen

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *