Orientering om økonomien

Her er en orientering om hvordan det står til :)

All vår virksomhet beror på at vi får inn midler fra folket. Økonomien i kretsen har i mange år vært krevende, og vi ser at vi har store utfordringer med å få skuta til å gå på rett kurs. Men oppdraget fra vår Herre lever i beste velgående og vi tror at vi fortsatt skal drive misjon i vår region. 

Regnskapet til NRI for 2018 viser et underskudd på 582 000 kroner. Dette er et stort underskudd. Vi har gjort noen tiltak for å redusere utgiftene i 2019 og vi ser at dette hjelper, men vi trenger å øke inntektene våre. Den andre muligheten vi har er å redusere ytterligere på det som er den største utgiftsposten, lønn til ansatte. Vi håper at vi slipper å gå til et slik tiltak, som da vil være å redusere bemanningen.

Vi har i dag kretsleder og ungleder i hele stillinger og administrasjonsleder i 60 prosent stilling.

Vi er selvsagt takknemlige for alle gaver vi kan få inn, men for oss er det viktig å få flere faste givere. Det gir mer forutsigbarhet. Det gir en fast og trygg grunninntekt.

Derfor, hvis du vil være med å bidra til at vi kan fortsette å drive indremisjonsarbeid på Nordmøre og i Romsdal, kan du klikke : https://www.nri-imf.no/gave for å endre det beløp du i dag gir fast, eller for å bli fast giver.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *