Overlevering av Romsdal Ungdomsskole

Mandag 24. januar ble det markert at byggekomiteen har avsluttet sitt arbeid og levert det nye skolebygget over til Stiftelsen Romsdal Ungdomsskole.

(klikk på den hvite firkanten for store bilder og tekst til bildene)

Mandag 24.januar var det innbudt til fest på ungdomsskolen. Dette var en markering av at byggenemnda overleverte skolen til brukerne, og det møtte ca 30 personer.

Formann for skolen Kåre Eikrem ønsket velkommen og hadde en kort gjennomgang av skolens historie, og spesielt skolens lokaliteter. Han konkluderte med at ungdomsskolen nå hadde fått et stort og flott bygg, som dekket både dagens og mye av fremtidens behov.

Han nevnte også verandaen på øversiden som er et ekstraarbeid, men løste et praktisk og utseendemessig problem vedr. ventilasjon.

Vi sang ”Mellom bakkar og berg” noe som passet godt i sammenhengen.

Til festlig samvær hører god mat. Som varmrett fikk vi servert Baccalao ( en rett som var uvant for enkelte) Deretter ble det kaffe og kaker. Sparebanken Pluss spanderte to marsipankaker.

Formann i byggekomiteen Knut Sæbø orienterte om deres arbeid. Han trakk frem de enkelte aktørerene som hadde deltatt i arbeidet, og berømmet disse for godt arbeid, og dermed delaktige i at det nå ved ferdigstillelsen, hadde blitt et slikt fint og hendig bygg.

Arvid Berg og Kay Kyllingstad hilste fra Sparebanken Pluss og overrakte et maleri. Dette ble videre overrakt til rektor Øyvind Fonn som takket for skolebygget og lovde å bruke det på beste måte til nytte for nåværende og fremtidige elever.

Tekst og foto: Jan Inge Nasvik

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *