Fokus – Julemessa

Komiteen som planlegger julemessa på Frænabu: Foran «seniorkonsulentene» Borghild Sæbø og Solveig Frøystad. Bak fra venstre: Britt Marie Sandøy, Guri Remmereit, Margrete Eriksen, Ingrid Gaustad, Irene Sandblåst og Magny Solli.

Lørdag 10. november er det klart for årets julemesse på Frænabu. Dette er et arrangement hvor inntektene i sin helhet går til kretsen (og ikke til Frænabu. Det er også det viktigste arrangementet NRI har i løpet av et år ikke minst med tanke på økonomien.

Sammen med julemessa på Kårvåg (Averøya) en uke før gir disse to samlingene kretsen en inntekt som vanligvis er på rundt 200 000,-. Siden vi de siste årene har slitt med å få med hele kretsen på denne felles dugnaden setter vi fokus på julemessa på Frænabu denne gangen. Vi skal komme sterkt tilbake med info om messa på Kårvåg senere i høst. Folket på Averøya gjør en fantastisk innsats for misjonsmessa på Kårvåg.

Vi har nå en komite for julemessa på Frænabu som består av 8 damer som legger ned en fantastisk dugnadsinnsats sammen med mange, mange andre. Men det er likevel slik at det i hovedsak er de i ytre del av kretsen som tar ansvar for dette viktige arrangementet.

Vi vil derfor utfordre folk fra hele kretsen, både enkeltpersoner og foreninger/lag/bibelgrupper o.s.v. om å stille opp på dugnad. Det kan du gjøre på 4 måter (i tillegg til å komme til Frænabu selve messedagen):

  • Kjøpe ÅREGEVINSTER (eller sende penger til dette) – hver gevinst skal ha en verdi av kr. 50,-
  • Bidra med SALGSVARER – her tar vi i mot alt fra strikketøy, håndarbeid, saft, syltetøy, sild,  o.s.v. o.s.v. (kort sagt, har du noe som kan selges tar vi imot, men vi tar ikke imot loppemarkedting)
  • Bidra med JULEBAKST. Vi utfordrer dere til å sette av noen timer og bake julekaker og komme med disse til Frænabu. Vi trenger blant annet:

kokosmakroner/berlinerkranser/goro/bordstabler/sirupsnipper/krumkaker/sjakkruter/kakemenn/smultringer/kransekakepinner/tørrvafler/sandkaker/andre julekaker/ fersk gjærbakst (må ikke være frosset)

  • Melde deg til tjeneste for PRAKTISK ARBEID SELVE MESSEDAGEN og torsdag den 8. november når vi skal gjøre alle forberedelsene. Her trenger vi hjelp !!!

Vi håper mange vil ta denne utfordringen og ber om en tilbakemelding til Arild Ove Halås (send gjerne SMS på 99087899) eller mail ao.halaas@imf.no innen 10. oktober. Da vet komiteen hva vi kan regne med når den samles til nytt planleggingsmøte.

Vi kommer til å sende en oppfordring til dette til alle våre lag og foreninger. Jeg anbefaler dere derfor å spørre de som har ansvar for indremisjonsarbeidet på din hjemplass om dette og være med å sette fokus på det.

Vi ønsker oss en felles dugnad hvor hele kretsen står sammen om å samle inn disse livsviktige midlene til misjonen. Uten julemessene våre vil kretsøkonomien få store problemer.

Vi gleder oss til årets julemesse!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *