Aktiv palmehelg i NRI

Martha og Edgar Paulsen sørget for tale og sang.

Martha og Edgar Paulsen sørget for tale og sang.

«God Påske» på Frænabu samlet mye folk til møtene, og i Aure gikk det tradisjonelle Påskemøtet av stabelen i løpet av palmehelga.

Påskemøtet i Aure i palmehelga har tradisjoner helt tilbake til rett etter andre verdenskrig. I år var møtet lagt til Aure Misjonshus og det var kretsleder Arild Ove Halås som talte. Bedehuset var sprengfullt når leder i Aure Indremisjon, Lars Barlaup kunne ønske velkommen søndag kl. 1100. Aure Misjonskor deltok med sang.  I pausen var det servering av sodd, kaffe og kaker før det var Familiemøte kl. 1400.

På Frænabu var det Marta og Edgar Paulsen som var årets talere/sangere. Leif Harberg skriver følgende om møtene:

God påske på Frænabu ble en svært rik helg, med stor oppslutning.

 Marta og Edgar Paulsen var palmehelgas forkynnere og sanger. Sykdom gjorde at det var like før de ikke kunne komme, men Gud ville det annerledes. Edgar Paulsen sang og forkynte mellom sangene på de møtene Marta ikke kunne delta, men kom med klar og god forkynnelse på flere møter. Arild Ove Halås talte fredag kveld.

En del bodde på Frænabu hele helgen, og vitnet om et fint fellesskap og fine møter. Men det var også enorm tilslutning fra store deler av kretsen. Allerede fredag kveld var det fullstappet sal.

Lørdag formiddag var det bibeltime, der det også var veldig god oppslutning, og både på konserten lørdag ettermiddag og på kveldsmøtet var det svært mye folk. Den kvelden tok Marta og Edgar Paulsen forsamlingen med på påsketur til Jerusalem.

Mange slo seg også til ro på Frænabu hele dagen, kjøpte måltider og koste seg i prat med venner, kjente og ukjente.

Søndagens formiddagsmøte ble en sterk og rik samling, med god sang av både forsamling og Edgar, og Marta talte godt om inngangen til denne høytiden som betyr så mye for alle oss kristne. Til nattverden var det veldig mange som sto i kø for å motta Jesu legeme og blod.

Vitnemøtet sist i møtet fortalte også om rike møter som førte tilhørerne nærmere Jesus.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *