Midtsommerfest på Visthus

http://bildegalleri.nri-imf.no/#101

Det ble en hyggelig lørdagskveld og søndag da NRI inviterte til Midtsommerfest på Visthus 16.-17. juni.

Foto: Jan Inge Nasvik (klikk på den lille firkanten – så får du bildene i stor versjon med bildetekst)

Audun Vesetvik har levert følgende oppsummering:

Visthus ble nok en gang møteplassen, når Nordmøre og Romsdal indremisjon inviterte til midtsommerfest, samtidig som Molde Indremisjon la forsamlingsturen sin dit.

Noen satte allerede kursen til Visthus både på fredag og lørdag, men de aller fleste kom søndag 17.juni. Vi startet først med å delta på gudstjeneste i Vistdal kirke kl. 11.00. Sogneprest Bjørn Hovde forrettet, Audun Vesetvik talte over søndagens tekst og Eidsvåg Songlag deltok med mye sang- og musikk. Dåp og nattverd var det også. Kirken var nesten full på denne innholdsrike gudstjenesten.

Parallelt med gudstjenesten, var det barnefest på Visthus. Der snakket Torgeir Frøsøye om Jakob som vi møter i Bibelen. Men det ble også tid til fingerbingo, sang og musikk, loddsalg, fotballkamper og andre aktiviteter. Vi hadde også denne gangen leid inn hoppeslott m. m, noe barna satte stor pris på!

Når disse samlingene var slutt, ble det salg av rømmegrøt, pølse med brød, kaffe og gode kaker. Servicen var god og maten smakte fortreffelig. Det var også noen som tok med egen grillmat og grillet ute.

Kl. 14.30 var det klart for familiesamling på Visthus. Roger Andre Haugland ledet og Torgeir Frøsøye hadde en engasjerendes andakt om at Jesus virkelig var Guds sønn.  Jippi- gjengen og ungdomstemaet fra Molde bedehus deltok også med fin sang. Allsangen ble ledet av Rigmor Hatlen på piano og Lars Martin Brusdal på gitar.

Ole Harald Sekkeseter kunngjorde vinnerne av visthuslotteriet på slutten av denne samlingen!

39 barn og 43 voksne fra Molde Indremisjon var samlet på Visthus denne sommerdagen. Men totalt sett så var det ca. 120 personer som var tilstede. Selv om det kom noen regndråper innimellom, var det stort sett varmt og pent i været. Det ble en vellykket forsamlingstur og en flott midtsommerfest. Det er godt å samles og ha Jesus i sentrum!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *