Barnas kretsmøte med himmelsk perspektiv

Hoppeborgen på plass utenfor Romsdal Ungdomsskole hvor Barnas Årsmøte ble arrangert

Sammen med Bjarte Leithaug hadde barna et eget opplegg under kretsmøtet.

«Det fins en bro til himmelen – Å ja. Det fins et håp i vrimmelen – Å ja.

For det er Jesus Kristus, tro på ham. Han bygger bro til vår Gud.

Med sitt liv han viste vei, og han fører deg frem.»

 Det var Bjarte Leithaug som var hovedgjest på barnas årsmøte, og med denne sangen var temaet for barnas årsmøte satt: Det fins en bro til himmelen!

På ulike måter forsøkte vi å formidle dette budskapet. På lørdag snakket Torgier Frøsøye om syndefallet og avstanden det ble mellom menneskene og Gud, men også om Jesus som med sitt liv bygget en bro tilbake til Gud.

Audun Vesetvik fortsatte å fortelle om den etiopiske hoffmannen. Ved at han ble døpt og tok imot troen på Jesus, fikk også han begynne å gå på denne broen hjem til Gud i himmelen. Det er også i dåpen vi kommer på denne himmelbroen.

På søndag avsluttet Elin Støle med å snakke om salme 139: Enten jeg sitter eller står opp, så vet du det. Langt bortefra forstår du min tanke. Enten jeg går eller ligger, ser du det, du kjenner nøye alle mine veier. Gud ser oss og vil passe på oss når vi går på denne himmelbroen.

Vi begynte samlingene med å dele ut godteri i form av fingerbingo- noe som merkelig nok viste seg å være veldig populært.

På lørdag var det ca. 30 barn på samlingene, på søndag kom det ca. 45. Det var også flere flinke hjelpeledere med. Ute hadde vi hoppeslott og inne hadde vi ulike aktiviteter.

Bjarte Leithaug hadde forskjellige innslag og gode historier å fortelle. Ikke minst fikk han lære barna mange fine sanger. Og på generasjonsfesten hadde han med seg barna, der de sammen fremførte sangene til stor glede for oss andre.

Jeg tror vi kan si at det ble et vellykket årsmøte også på barnas premisser.

 Audun Vesetvik

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *