Tidenes beste Julemesse

http://bildegalleri.nri-imf.no/#76

Årets to julesalg går inn i historien som to av de beste. 37000,- og 91000,- er bruttobeløpene NRI kan notere etter årets to julesalg.

Årets julemesse på Frænabu slo grundig alle tidligere rekorder både når det gjelder antall besøkende og samlet inntekt. I tillegg “Misjonsmessa” på Kårvåg bedehus helga før godt besøkt.

Totalt kom det inn kr. 37 000,- på Kårvåg og 91 000,- på Frænabu.

I tillegg ser det ut til at vi får inn rundt 90 000,- på kretslotteriet som ble trukket under messa på Frænabu.

På Kårvåg var det omtrent like mange innom som det har vært de senere årene. Lokale sangkrefter deltok med sang, og fra kretsen møtte Roger Andre Haugland og forkynner i ImF, Leiv Nesheim som var dagens andaktsholder. Messa på Averøya har særlig spesialisert seg på salg av julebakst. En stor takk til primus motor Solveig Henden og hennes stab av medarbeidere.

På Frænabu møtte folket opp allerede før messa åpnet kl. 1300, og da “Familiesamlingen” startet litt over kl. 1400 var det rundt 170 personer tilstede. Begge salene var fylt til randen, og vi fikk høre leder i NRI-ung, Grete Marita holde andakt om den beste gaven av alle, nemlig Jesus. Barnekoret “Praise” fra Molde bedehus sang og danset om Jesus, under ledelse av Rigmor Hatlen og Yvonne Farstad.

Gjennom hele dagen var det åresalg, tombola, loddsalg og kafeteria.

Tippekrukka med godteri inneholdt 48 godbiter og ble vunnet av Anastasia Sandøy, som hadde tippet akkurat riktig.

På ettermiddag hadde Anne Kine Opstad Pettersson oppvisning i blomsterdekorasjon, og hun laget 5 flotte oppsatser. Anne Kine er norgesmester i blomsterdekorasjon, og hun har også en tredjeplass i europamesterskapet. De 5 oppsatsene ble etterpå solgt på amerikansk auksjon og vi fikk inn til sammen kr. 5000,- her. Stor takk til Anne Kine for en flott ettermiddagsstund. Rundt 160 personer fikk med seg dette høydepunktet.

Dagen fortsatte med åresalg, loddsalg m.m. frem til avslutningsmøtet. Her hadde vi besøk av Romsdalskammeratene som bidro med frisk og god sang. I underkant av 100 personer var tilstede når dagen ble avsluttet med trekking av basarbord og kretslotteriet.

Stor takk til alle som kom og gjorde dagen til en flott opplevelse.

En særlig takk til julemessekomiteen med Magnhild Hansen i spissen for det enorme arbeidet de legger ned i julesalgene. Med unntak av en pause i desember arbeider de for denne dagen gjennom hele året. Da er det ekstra kjekt at så mange støtter opp om arrangementet.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *