Arne Pareli ved pianoet.

Fantastisk er et sterkt ord, men det er jammen det rette ordet å bruke når en skal oppsummere Gla sang helga på Frænabu som gikk av stabelen 1.-3. mars.

Det er ikke den letteste oppgaven å skulle oppsummere helga. En måtte ha vært der for å skjønne hvor flott det var. En sterk og tydelig Jesussentrert forkynnelse gjennom sangen, godt fellesskap, god stemning, fantastisk mat er noe av det som en sitter igjen med etter helga.

Gla sang helga har vært arrangert noen ganger før, med varierende suksess. Derfor var det utrolig kjekt at påmeldingene strømmet inn dette året. Frænabu misjonssenter var fullbooket. Det var folk i fra store deler av kretsen som hadde tatt turen til Frænabu.

Det var stort sett fullt i samlingene på Frænabu og rundt 140 på konserten i Myrbostad kirke, lørdag kveld.

Gjester denne gang var mannsgruppa « VITIN» fra Klaksvik på Færøyene. Mange hadde stiftet bekjentskap med dem etter at de hadde sunget på ImF Sunnmøre sin «Song og Musikk helg» i Fosnavåg i 2018. Fra Bergen kom sangevangelist Arne Pareli Pedersen som sang og spilte sanger av blant annet Gaither. Arne spilte også til fellessangene.

Fra Fosnavåg kom Synnøve og Vegard Voldsund og spilte kjente og kjære sanger fra sangboken, med en kjempeflott kunstnerisk vri.

Alle som deltok fikk gi tilhørerne i salen evangeliet gjennom sangen. Det var en flott variasjon gjennom musikkstil, men alle sammen hadde fellesnevneren, som Johan PÀll Joensen fra VITIN sa: «Vi synger av en grunn, og det er at vi vil fremheve Jesus Kristus som vår frelser»

Programmet bestod av Gla sang kveld på Fredag, sangmøte lørdag formiddag, konsert i Myrbostad kirke lørdag kveld og Søndagsmøte. Ole Chr. Martinsen hadde andakt på Søndagsmøtet.

Vi gleder oss allerede til Gla sang helga i 2020.