Årsplan 2019

Her finner du oversikten over det som skal skje i NRI sin regi fremover:

 

7 tanker om “Årsplan 2019

 1. Oddbjørn Pedersen

  Gjennom media er eg kjent med at påskemøtet på Frænabu er lagt til veka før påske.
  Kva er årsak til dette? Tradisjonelt er påskemøtene knytt opp til påskehøgtida. I tidlegare tider samla både predikantene og misjonsfolket seg om møter i påska- eg forstår ikkje korleis dette heng saman.
  Få ei nærare forklaring på dette.

  Svar
  1. Arild Ove Halås

   Vi skulle gjerne hatt påskemøte på Frænabu i selve påska, men det har blitt stadig vanskeligere å få dette til. De aller fleste ønsker enten å reise bort eller ta imot besøk i påskeuka, dette gjør at det er svært vanskelig å få med sangere, pianister, møteleder o.s.v. For to år siden måtte vi avlyse påskemøtene på Frænabu av denne grunn.

   Vi har vurdert det slik at vi nå prøver å bruke palmehelga til å samles om påskebudskapet og gi folk en god inngang til den stille uke.

   Så håper vi at mange vil arrangere møter på bedehusene lokalt i påskeuka, men det er stadig færre som gjør det. Vi har fått inn 5 spørsmål om å tildele talere til møter i påska 2014, så det er desverre en nedgang i antall lokale påskemøter.

   Samfunnet forandrer seg stadig, og det er en krevende men nødvendig oppgave for misjonen å stadig vurdere hvilke arbeidsformer og virkemidler som fungerer best for å formidle evangeliet i vår tid. Påskefeiringa på Frænabu 2014 blir en prøveordning som vi selvsagt evaluerer i etterkant før vi legger planene for påska 2015.

   Vi må hele tiden prøve oss frem, hva fungerer best for å formidle evangeliet i vår tid.

   Svar
 2. Konrad Frøystad

  Eg er enig i det spørsmålet O.P. tar opp. Det er veldig beklagelig at det ikke er noe på Frænabu i påsken. Å ha «påskemøte» før påske er ikke det samme.

  Svar
 3. Johannes Finset

  Jeg prøver å finne ut når og hvor kretsmøtet for 2018 skal være. Synes ikke årsplana for i fjor er noe interessant.

  Svar
 4. Konrad Frøystad

  Det hadde vært veldig fint om en kunne få opp årsplanen for det som skal skje framover. Også vi i bygdene prøver å planlegge, og vi vil unngå at det koliderer med arrangment på Frænabu og Visthus. Så langt jeg kan se er det ingen opplysninger om årsplanen unntatt overskriften

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *