Ansatte

Her er litt informasjon om oss som jobber i Nordmøre og Romsdal Indremisjon!
Ta gjerne kontakt med oss. Hovedtelefon er 71252731 (NRI) og 71293115 (Frænabu).

bilde-arild-oveArild Ove Halås – Kretsleder 80%

Arild Ove er leder for kretsen, og den som skal ha kontroll på «skuta». Forkynning er en viktig del av jobben, så Arild Ove treffer du ofte rundt på bedehusa i kretsen. Arild Over bor på Sunnmøre. Du når Arild Ove på e-post ao.halaas@imf.no eller  Mob: 99 08 78 99

 

 

 

Reidun Åndal – Daglig leder Frænabu

Reidun er sjef på Frænabu og har ansvar for driften av Misjonssenteret vårt. Hun er blant de beste kokkene i verden synes de aller fleste av oss. Alle som har vært på Frænabu har opplevd Reidun sin gjestfrihet.  Reidun bor i Elnesvågen. Du når Reidun på e-post r.andal@imf.no eller ved å ringe Frænabu 71293115.

 

 

Ole-Martinsen-e lite1436371150964-990x558

Ole Christian Martinsen -leder NRI-ung

Ole Christian er ansatt som leder for NRI-ung i 80 % stilling og har i tillegg en 20 % stilling med administrative oppgaver på kretskontoret. Ole Christian er gift med Kristin og de har 3 barn. De er bosatt i Torvikbukt. Du når Ole Christian på e-post oc.martinsen@imf.no.

Fra 1. juni 2018 overtar Ole Christian stillingen som kretsleder i NRI etter Arild Ove Halås

 

Torgunn Nerland – kontormedarbeiderindex

Torgunn er  medarbeider på kontoret i 50 % stilling. Hun har ansvar for mye av det praktiske omkring post, regninger, regnskap o.s.v. o.s.v. Torgunn er også ute en del som andaktsholder. Du når Torgunn på t.nerland@imf.no

Hans Ivar og Marte lite Marte Sofie og Hans Ivar Leithaug Guddal

Hans Ivar er fra Hardanger men bor nå i Trondheim hvor han bla. jobber i en barnevernsinstutisjon. Han  er  ansatt i 50 % stilling som barne- og ungdomsarbeider. Han har ansvar for mye av leirene våre, samt at han har noen lagsbesøk m.m. Hans Ivar jobber helgebasert i kretsen.

Marte Sofie  er fra Averøya men studerer til lærer i Trondheim. Hun er forlovet med Hans Ivar. Marte Sofie er ansatt i 20 % stilling som barne- og ungdomsarbeider og er i kretsen på helgebasis i hovedsak på leirer. Marte Sofie er også en svært dyktig sanger og er blant annet med i koret DIVISI. Hans Ivar og Marte Sofie giftet seg sommeren 2017.

 

image1Bjørn Eirik Johannssen – er ansatt i 30 % stilling som driftsleder på Visthus. Bjørn Eirik bor i Eidsbygda og er gift med Anne og har 3 barn.