Det nærmer seg jul

November og Desember er gode travle måneder. Vi har blant annet hatt to flotte julemesser på Kårvåg og på Frænabu. 7. og 8. desember var det Adventmøte og julemarked på Frænabu. Adventmøtet har vært en tradisjon i kretsen lenge. I år var det veldig kjekt at Haldis Reigstad var gjest. Hun delte Guds ord med oss denne kvelden. Stemningen var god, latteren satt løst. Rett og slett, det var godt å være samlet til Guds ord, god mat og godt fellesskap.

Dagen etter, lørdag 8. desember var det julemarked i «Klossen» på Frænabu. Parkeringsplassen var full hele dagen, fra det begynte klokken 12:00 og til det var over i 15-tiden. Her kunne en få kjøpt mye av det en trenger til Jul. Det var salg av mat, bakervarer, diverse strikkede plagg, malerier, lysestaker, skjærefjøler m/mer. I tillegg Tombola og åresalg. I hele tatt en flott dag for hele familien. Denne fine lørdagen kom det inn 83 000,- til Frænabu.

Vi må rette en spesiell takk til de ansatte på Frænabu, og de frivillige som gjør dette på dugnad. En enestående innsats av alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *