Minnerik julemesse på Frænabu

NRI sin tradisjonsrike julemesse gikk av stabelen på Frænabu misjonssenter lørdag 10.november 2018. Mange strømmet inn dørene allerede før messestart, så det var duket til fest.

Messa startet kl. 14:00 med salg av lefser og rømmegrøt. Tombolaen og annet salg startet også, og det var ivrige og glade barn som stod i kø ved tombolaen. Barna holdt seg borte ved tombolaen stort sett under hele messa. Det førte til at de samlet inn litt i underkant av 3000 kroner til misjonen. 

Salget gikk jevnt ved de ulike salgsbodene, og det ble solgt lodd gjennom hele messa. I forkant av familiemøtet hadde vi åresalg. Kl. 15:00 var det familiemøte v/Bård Heiseldal. Stort engasjement fra store og små. Etter salg av mer mat, lodd, årer og god prat var det sang og musikkmøte kl. 17:00. Stort oppmøte, med besøk av Letta og Finn Gauseth som talte og sang. De formidlet det viktige budskapet om å stå sammen som kristne i denne verden uavhengig av hvilken menighet/kirke man tilhører. Vi skal sammen til himmelen, og feire livet med Jesus. Under messa ble også trekningen av kretslotteriet annonsert. Julemessa ble avsluttet med trekning av barne- og basarbøkene.

Superlativene er mange etter en minnerik og flott dag. Det er mange som skal takkes etter et slikt flott arrangement. Julemessekomiteen har jobbet i hele år for å få dette til å bli en bra messe. De kan virkelig klappe seg selv på skuldrene og takke for en formidabel jobb. Mange frivillige har også både i forkant og på messedagen gjort en stor jobb for å få til en flott dag.

Jeg tenker på alle de frivillige som har brukt sin tid og krefter på julemessa, som gav oss muligheten til å samle inn penger til NRI. I en verden preget av mye synd og ondskap, trenger vi slike fantastiske frivillige. Jeg hadde tårer i øynene denne dagen, for et engasjement. Det var to ting som spesielt rørte meg til tårer, og gjorde dagen meget spesiell. Det å se litt i underkant av 200 mennesker samlet til julemesse til inntekt for misjonen, samt at det kom inn ca. 129 000 kroner. Denne inntekten hjelper kretsen i å kunne fortsette å jobbe med og vinne mennesker for Jesus gjennom leirer og forkynnelse.

 I 2019 vil julemessa til NRI finne sted på Høgtun Folkehøgskole i Torvikbukt.

Tekst og foto: Lene J. Hoem – Adminleder NRI

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *