Åpen dag, Molde Friskole

24. september gjennomførte vi det som er en av de viktigste dagene for skolen vår, nemlig åpen dag.

Denne kvelden merket vi ringvirkningene fra arbeidet som var gjort i forkant med PR. Det var flere nye familier innom som fikk bli bedre kjent med skolen. Skolen stilte med gratis pølse i brød, popcorn og kaker til alle som kom. De voksne fikk informasjon, mens barna fikk være med i aldersdelte aktiviteter. Vi er takknemlig for en veldig fin kveld, og spesielt takknemlig for alle de av våre «gamle» foreldre som møtte opp denne kvelden for å ta imot de nye foreldrene.

Selv om vi ønsker å være en skole i utvikling, og har flere nye prosjekt vi jobber med, holder vi fast på det som er viktigst for oss ved Molde Friskole.  Hver dag er det andakt for elevene våre på de ulike trinnene, og vi har fellessamlinger for hele skolen hvor kristne sanger og andakt er et naturlig innslag. Det å kunne drive en skole hvor vi løfter frem det kristne menneskesynet og de kristne verdiene er noe vi er takknemlig for å kunne være en del av.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *