Flott palmehelg på Frænabu

I palmehelga 23.-25.februar var det igjen klart for « God Påske» på Frænabu. Denne gang var vi heldig å få besøk av Indremisjonsforbundet personalleder, Aud Karin Kjølvik Ringvoll og kretslederen i ImF Sør, Ragnar Ringvoll. De hadde tatt turen helt fra Flekkerøy, utenfor Kristiansand for å være sammen med oss.

Aud Karin hadde bibeltimer lørdag og søndag, hvor fokuset lå på påskenes budskap. Ragnar Ringvoll var i aksjon to ganger lørdag, da han først fremførte et Kåseri om « ET himla liv» fra hans liv som politimann, misjonsmann, enkemann m/mer, før han hadde andakt på møtet lørdag kveld.

Romsdalskameratene bidro også til flott sang. Vi er svært glad for at de ville komme og dele sine flotte røster med oss.

Det var mange som tok turen til Frænabu denne helgen. 90 stk var innom fredag kveld, mens på lørdagen var det innom ca 130. Søndagen var det nattverdmøte. Mange kom også denne dagen. 

I år som i fjor, var det en del som overnattet hele helgen på Frænabu. Det er tydelig at Frænabu er godt sted å være. Vi er glade og takknemlige for leirstedene våre.  Folk koste seg sammen med de gode samtalene både rundt måltidene og ellers.

De gode samtalene i matsalen.

Aud Karin taler til folket

Romsdalskameratene synger av full hals

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *