Gla’Sang helga er utsatt ett år

Torkell Selin og Karl Erik Svensson er tilbake på Frænabu 1.-3. mars 2019

Den som har lest årsplanen for NRI for 2018 vet at vi har planlagt ny Gla’Sang helg i slutten av april med besøk fra Sverige. Nå blir denne utsettes til neste år.

Vi har avtalt besøk av vår gode venn fra Sverige, Torkell Selin og hans faste trekkspillakopanør Karl Erik Svensson.

Det har imidlertid vært en del usikkerhet omkring besøket fra Torkell Selin da han har gjennomgått en større operasjon nå i vinter. Denne er nå over og alt har gått bra. Men på grunn av denne usikkerheten har vi ikke våget å gå ut og drive PR for helgen før nå.

Vi har derfor kommet til at det er for stor økonomisk risiko å gjennomføre Gla’Sang helga denne våren. Vi trenger at alle rom på Frænabu er fylt opp av fastboende når vi satser på en slik helg, og det tror vi ikke at vi får til på bare noen ukers varsel.

Vi beklager at årets helg blir avlyst, men det er bestemt ny Gla’Sang helg på Frænabu 1.-3. mars 2019. Torkell Selin blir en av gjestene da, og vi arbeider allerede nå med det øvrige programmet. Dette blir lagt ut her så snart det er klart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *