Frænabu misjonssenter søker folk

Vi søker en allsidig person som også kan gjøre en jobb på kjøkkenet

FRÆNABU MISJONSSENTER søker Leirstedsmedarbeider/kokk/kokekyndig medarbeider i 60 % stilling

Frænabu Misjonssenter ligger på Farstad i Fræna kommune og eies av Nordmøre og Romsdal  (NRI) Indremisjon. Stedet er mye brukt til leirer, kurs, selskaper, minnesamvær, samt egne arrangement som bibelhelger etc. Kretskontoret til Nordmøre og Romsdal Indremisjon ligger også på Frænabu og det er et aktivt dugnadsmiljø rundt stedet.

Arbeidsoppgaver blir å jobbe sammen med daglig leder (og dugnadsfolk) med drift av stedet. Kjennskap til kjøkken/matlaging er nødvendig. Vi søker en allsidig og fleksibel person som trives med utfordringer og som kan jobbe på ulike tidspunkt. En del helgearbeid i turnus følger stillingen.

Den som søker må dele NRI sitt tros- og verdigrunnlag. Lønn etter ansiennitet og Indremisjons-forbundets regulativ.

Nærmere informasjon om stillingen fås hos daglig leder Reidun Åndal (mobil 91748442).  Søknad og CV sendes nri@imf.no eller Frænabu, Farstadvegen 1207, 6444 Farstad.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *