Julemessa på Frænabu

Lefsebakingen til julemessa er under kontroll, men vil du være med ta kontakt med Reidun på Frænabu

Lefsebakingen til julemessa er under kontroll, men vil du være med ta kontakt med Reidun på Frænabu

Julemessa på Frænabu 11. november må bli en stor felles dugnad for alle som er glade i NRI og indremisjonsarbeidet vårt.

I mange år har en liten komiten bestående av damer fra Fræna og Eide tatt ansvar for julemessa. De har gjort alt arbeidet, skaffet alle gevinstene, bakt alle kakene og stort sett betalt alle utgiftene. Nå er det behov for at dette arbeidet fordeles på langt flere.

Julemessa på Frænabu er en av kretsen sine viktigste inntekter og gir oss rundt 150 000,- i inntekter hvert år. Det er viktig å presisere at dette er inntekt til NRI, ikke til Frænabu.

I tillegg har vi en svært dyktig gjeng på Averøya som gjennomfører en egen messe på Kårvåg (som i år er 4. november). Her får vi hvert år inn rundt 50 000,- til kretsen.

Vi har nå sendt brev til foreningen våre med spørsmål om en stor bakedugnad hvor hver enkelt forening stiller med en del julekaker til salg. I tillegg trenger vi folk til å hjelpe til.

Og så trenger vi gevinster. Minst 250 åregevinster til en stykkpris 30 – 100 kroner og 400 tombolagevinster.

Vi håper du vil være med å gi en eller flere gevinster, og ber om at alle som vil være med på denne dugnaden for NRI sin økonomi tar kontakt med kretskontoret eller Frænabu på forhånd så vi har en oversikt.

Vi oppfordrer også til at dere kommer og er med på Frænabu denne dagen, messa åpner kl. 1400 og er slutt ca kl. 1900. Mye god mat, åresalg, loddsalg, sosialt samvære m.m. Alle ungdomsarbeiderne i NRI inkl. T2-studentene blir med, Molde Gospel kommer og synger så dette blir en flott dag.

2 tanker om “Julemessa på Frænabu

  1. Olaug eriksen

    Spørsmål: skal det bare være bakevarer til salg på julemessa i år, i tilfelle det skal være annet å få kjøpt så er det behov at slike ting kommer inn også – har ikke så mye med dette å gjøre men spørsmål kan en vel komme med !

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *