Flott Haustmesse på Visthus

Som så mange ganger før ble den tradisjonsrike Haustmessen på Visthus arrangert siste helgen i september.

Den gikk av stabelen presis kl 12:00. Det var godt med folk også i år, vanvittige priser, latter og et fint resultat økonomisk sett. Så enkelt kan en oppsummere denne fine Lørdagen i Vistdal.

I år var det en liten nedgang på antall folk som var innom Haustmessen. Fjorårets tall var 80, mens i år var det nede i 65 stk. Men allikevel et godt tall.

Etter å ha talt opp pengene som kom inn viser det et resultat på ca 65000,- Dette er 3800,- under fjorårets resultat. Vi er allikevel godt fornøyd med resultatet.

I år som i fjor var det storfint besøk fra Roald Evensen og Paul Tore Garvo. Roald og Paul Tore reiser for Finnmarksarbeidet til ImF og hadde denne uken flere møter i Nordmøre og Romsdal krets.

Auksjonen er Haustmessens høydepunkt. Ole Harald Sekkeseter (leder i driftsstyret for Visthus) er en dyktig og erfaren auksjonarius, som får solgt unna varene i et ekstremt høyt tempo og til priser som er helt i taket. Misjonsfolket som kommer på Haustmessen har med seg en stappfull lommebok, og viljen til å by er helt enorm.

Det ble solgt alle mulige slags typer fisk som Mr. Visthus, Kjell Hatlen hadde fisket, røykt og pakket. Utallige mengder frukt og grønnsaker, eksklusive bær fra Sekken og Kjell Hatlens havrekjeks.

En må også få med at det var åre-omganger, trekning av loddbøker og fiskedam for de barna som var der.

Det blir ikke Haustmesse uten mat. Som vanlig var det salg av rømmegrøt, smørbrød, pølse m/brød samt kaffe og kaker.

Haustmessa gikk til avslutning med et lite ettermiddagsmøte med tale og sang av Roald Evensen og Paul Tore Garvo.

Tilslutt må vi si tusen takk til alle som bidro på hver sine måter for å få gjennomført Haustmessa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *