Sommerdager, sommertur og St. Hans på Frænabu

Årets St. Hans bål på Frænabu

Årets St. Hans bål på Frænabu

Bibeltime og kveldsmøter, rømmegrøt og laks, St.Hans bål og busstur til Trøndelag. Alt dette sto på programmet under årets «Sommerdager på Frænabu».

Sommerdagene er blitt en fin tradisjon på Frænabu. Desverre er det veldig få som kommer og overnatter/bor på Frænabu disse dagene, men oppmøtet om de andre samlingene er forholdsvis bra.

I år var det tidligere sogneprest i Bud og Hustad, Svenn Martinsen som var hovedtaler. Han kom sammen med sin kone Torhild. De fikk begge gitt mye godt gjennom forkynnelse og gode historier fra tiden som prestefolk på Romsdalskysten.

Sommerdagene startet med kveldssamling onsdag hvor Tone og Lars Olav Leithaug deltok med sang, og ble avsluttet lørdag kveld hvor Inger Lise og Asmund Smenes sang.

Torsdag 22. juni var 44 personer med på bussturen som gikk helt til Trøndelag. Hitra og Frøya var årets reisemål hvor det også ble tid til besøk på Titran hvor minnesmerket over alle sjøfolkene som mistet livet i «Titran-ulykka» i 1899 står.

Fredag var det tradisjonell St.Hans feiring på Frænabu med mye folk, stort sett oppholdsvær og god stemning. Det var som vanlig salg av rømmegrøt og senere på kvelden grillet laks og grillkoteletter. Bålet ble tent i halv ni tida, og det var hoppeslott og litt andre opplegg for barna.

(På grunn av tekniske problemer har vi ikke fått lagt ut flere bilder fra denne uka – vi jobber med saken).

programhefte-2017

Minnestøtta over de som kom bort på havet stormnatta i 1899

Minnestøtta over de som kom bort på havet stormnatta i 1899

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *