Indremisjonen med stand under Moldejazz

indexI år vil Molde Indremisjon og NRI sammen ha en stand i Storgata under Moldejazz. Vi håper noen vil være med oss å bemanne standen slik at vi kan vises igjen i bybildet.

Vi har inngått ett samarbeide med Klovnen Klumse (Morten Abrahamsen) og kona. De vil ha vår stand som utgangspunkt for sin virksomhet i gågata under jazzen med ansiktsmaling og utdeling av ballonger m.m.

Samtidig vil vi dele ut informasjonsmateriell om indremisjonsarbeidet både i Molde og kretsen, servere litt kaffi og prate med de som måtte stanse opp.

Vi trenger noen som kan tenke seg å sto på stand sammen med oss noen timer denne uka. Standen skal være bemannet mandag – lørdag fra kl. 1100 – 1700.

Arild Ove Halås, Ole Christian Martinsen og Audun Vesetvik har ansvaret for standen – to dager hver. Men vi trenger noen som vil stå der sammen med oss. Du bestemmer selv hvor mange timer du vil være der. Dette er en nokså ufarlig oppgave, vi legger opp til å samtale med de som stopper opp, dele ut informasjonsmateriell m.m.

Er du interessert i å være med på dette ta kontakt enten med Molde IM 71252873 eller NRI 72152731 så snart som mulig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *