NRI tipser om – Kristen Riksradio P7

Radiopastor Johnn R. Hardang

P7 KRISTEN RIKSRADIO er en kristen mediebedrift som produserer kristne radioprogrammer, primært for lokalradionettet i Norge og for Internett. Programseriene er også gjort tilgjengelige for enkeltpersoner, gjennom et eget salgsapparat og via radiopastorens reisevirksomhet.

P7 KRISTEN RIKSRADIO har egne nettsider, der du kan lytte til radioprogrammene som produseres, og til våre to webradioer. Her kan du kjøpe produktene vi har for salg i vår nettbutikk, samt finne mer informasjon om oss.

P7 KRISTEN RIKSRADIO ble stiftet i 2005, og viderefører den virksomheten som Kristen Riksradio AS startet i 1995.

Ukens andakt fra Kristen Riksradio P7 anbefales!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *